ЗАБАВА

Лимонада зад решетки – Кафе бар со тематика од Алкатраз

Во Лондон се отвори нов бар, кој е како затворска ќелија. Друга посебна карактеристика на овој бар е што коктелите во него имаат затворска тематика. Дури и клиентите на ова место треба да се облекуваат во портокалова облека за во ќелиите што се таму. Коктел барот е инспириран од најславниот затвор во Америка, Алкатраз. Се гледа дека граѓаните го посетуваат овој бар, иако мора да се придржуваат до правилата за да влезат во него.

Advertisements
Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button