ЕКОНОМИЈАСПОРТ

На полноќ почнува второто коло од „Играј, собирај и освои“ со шанса за нови 30 вредни награди!

Наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОИ“ станува попопуларна од ден во ден, сега кога на прагот е почетокот на второто коло. Tоа значи нова тура награди и нови 30 среќни добитници кои играат и се забавуваат на единствената легална платформа за онлајн игри на среќа во Македонија – 2win.mk.

Advertisements

Второто коло од „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОИ“ почнува на 18 јуни, а како се трошат деновите до неговиот старт, расте возбудата и исчекувањето бидејќи тоа значи нов циклус награди. Паралелно со тоа, ситно одбројуваме до објавувањето на добитниците од првото коло, каде наградите ќе ги освојат првите 30 најсреќни на конечната ранг-листа во категориите „спортско обложување“ и „видеолотарија и електронски игри“.

И во првото, како и во второто кое треба да почне, на располагање се 30 награди, меѓу кои по еден скутер и електро тротинет, по два велосипеда и рачни дигитални часовници и многу парични награди и во двете категории. Правилата за наградната игра се објавени на играчката платформа 2win.mk.

Списокот на награди и во второто коло ја сочинуваат првите 30 најсреќни учесници на конечната ранг-листа со следниот распоред на нивоа на доделени награди, кои се исти за двете категории (видеолотарија и електронски игри, спортско обложување):

Во текот на наградната игра ќе се доделат вкупно 240 награди во 3 кола за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија. Наградната игра се изведува преку единствената легална платформа за игри на среќа 2win.mk во двете категории: видеолотариски и електронски игри, и спортско обложување. Главната награда е  1 милион денари, која ќе биде доделена и во двете категории на крајот на наградната игра.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈСОБИРАЈИОСВОИ

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button