ЗАБАВА

Неверојатен хотел од мраз во Белгија

Хотел де Глас се наоѓа во Канада и целиот е изграден од мраз. Пречекот веројатно не е толку топол за посетителите, но сигурно искуството што го поминуваат таму е незаборавно. Хотелот се обновува секоја година, додека оваа зима вклучува прекрасна сала, црква, каде паровите можат дури и да се венчаат, 15 апартмани, како и 6 соби. Оваа година, хотелот овозможува и „патување во надреален свет“, со големи скулптури кои нудат да искусите извонредна оптичка илузија. Хотелот, има површина од 3.000 квадратни метри.

Advertisements
Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button