ВЕСТИЗДРАВСТВОМАКЕДОНИЈА

Ова се најновите податоци за новозаболени и починати од Ковид-19 во последниве 24 часа

Во текот на последните 24 часа, од 5.165 извршени тестови на национално ниво, регистрирани се 813 нови случаи на Ковид-19, од кои 549 во Скопје. Како што дознава Алсат, за истиот период излекувани се 998 пациенти. Во последниве 24 часа регистрирани се 10 смртни случаи.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button