ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Панче Тошковски ја презеде функцијата министер за внатрешни работи

Панче Тошковски, кој беше министер за внатрешни работи во техничката Влада од денеска ја извршува функцијата министер за внатрешни работи.

Како што соопшти МВР, на чинот на примопредавањето на функцијата во Министерството за  внатрешни работи, од страна на досегашниот министер Назим Буши, Тошковски му се заблагодари на Буши за неговиот досегашен ангажман во Министерството.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button