СПОРТ

ПМФЛ – Жрепката за следната сезона ќе се одржи на 26 јули

Жрепката за следната сезона во Првата македонска фудбалска лига ќе се одржи на 26 јули. Оваа церемонија требаше да се одржи утре, но е одложена поради технички проблеми околу лиценцирањето на клубовите за следната сезона. Инаку, следното издание на ПМФЛ ќе биде јубилејно, 30-тто. Треба да почне на 7 и 8 август.

Advertisements
Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button