ЕКОНОМИЈА

Суад го освои најголемиот џекпот изминатата недела на 2win.mk

Суад е среќниот играч кој освои џекпот во фантастичен износ од 4.025.907,00 денари на единствената легална платформа за игри на среќа 2win.mk.

Изминатата недела беа доделени 712 #2winЏекпот добивки на единствената легална платформа за интернет игри на среќа, во вкупен износ од 6.111.029,00 денари.

Advertisements

Најголемиот 2win џекпот го освои Суад, кој играјќи ја 40 Burning Hot, успеа да освои фантастична добивка во износ од 4.025.907,00 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно#2winmk

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button