ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Судскиот совет ги прифати оставките на Герасимовски и Радевска-Стефкова

Судскиот совет на денешната 444-та итна седница констатираше престанок на мандатот на членовите Мирјана Радевска-Стефкова и на Зоран Герасимовски, по нивното барање да си дадат оставка.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button