ЕКОНОМИЈА

Третата турнирска фаза во „Есенска тура за 2win авантура“ на 2win.mk заврши, следува Среќно Тркало

Заокружена е турнирската фаза во третото коло од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА

ЗА 2WIN АВАНТУРА на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија. На страната веќе е објавен списокот со играчите кои освоија награди.

На 26. 11 2023 заврши турнирската фаза од третото коло. По заокружување на оваа фаза, ќе следи фаза 2 со дополнителната игра „ Среќно тркало“ која за третото коло ќе се одржи во седиштето на Државна Видеолотарија на Македонија, на 02.12.2023 во 12 часот.

Во фаза 2 од наградната игра се квалификуваа првите 10 најсреќни учесници на официјалните ранг листи од наградната игра за секоја категорија. Во оваа фаза ќе се одредат добитниците на наградите, преку дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“.

Секој квалификуван учесник кој претходно веќе е известен, е должен да дојде во точно закажаното време и место. Пред извлекувањето во живо, секој од овие играчи, со себе да носи личен документ за идентификација, со цел уредно да биде легитимиран од страна на комисијата, за да може да  го врти тркало и да освои награда, согласно правилата од наградната игра.

Наградната игра е со богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, се доделуваат вкупно 230 награди, од нив, 26 се стокови, а 204 се парични награди. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button