ЕКОНОМИЈА

Трето коло од „Есенска тура за 2win авантура“ на 2win.mk

Играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа 2win.mk, се забавуваат во третото коло од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“. Оваа наградна игра на 2win.mk носи забава и вкупен фонд на награди од 15 049 739 денари.

На 30.10.2023 играчите на единствената легална платформа 2win.mk,  ја започнаа турнирската фаза од третото коло од „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“.  Наградната игра има богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, ќе доделиме вкупно 230 награди, од нив, 26 се стокови, а 204 се парични награди. Главните награди се автомобил Мерцедес во двете категории.

На 26.11.2023 ќе заврши турнирската фаза од третото коло. По заокружување на оваа фаза, ќе следи фаза 2 со дополнителната игра „ Среќно тркало“ која за третото коло ќе се одржи во просториите на седиштето на Државна Видеолотарија на Македонија, на 02.12.2023 во 12 часот. Во фаза 2 од наградната игра се квалификуваат првите 10 најсреќни учесници на официјалните ранг листи од наградната игра за секоја категорија.  Правилата на наградната игра се достапни на платформата 2win.mk.

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button