Анонимна АНКЕТА

ТВ Алсат сака да биде поблиску до граѓаните. Во нашите емисии ќе следите известувања со вклучување на граѓаните. Споделете со нас што мислите за специфичните теми со пополнување на анкетата подолу и ние ќе одговориме на вашиот интерес со известувања и дебати.