ВЕСТИЗАБАВА

Во својот живот жената среќава два типа мажи!

Во срцето на жената има место за два типа мажи најпросто кажано. Едниот ја растреперува само со поглед, ја возбудува само со еден допир, а неговите бакнежи ја пренесуваат во друга вселена каде постојат само тој и таа. Тоа е мажот што буди страст во неа, тоа е мажот без кој воздухот што го дише не е истиот, тоа е мажот кој ја прави неразумна…

Другиот е удобен! Не дека има нешто лошо во тоа. Дури напротив. Тој е оној што го изгубил умот по неа. Тој ја преплавува со љубов, се обидува да ја разбере, да ја подржи, да и биде пријател, заштита и љубовник. Тој сака да и го даде најдоброто. Тоа е мажот што може да ја разбуди љубовта во неа, тоа е мажот со кој таа може да го помине остатокот од својот живот.

- Advertisement -

Ако имаш среќа ќе ги сретнеш и двајцата во твојот живот. Ако имаш многу голема среќа ќе го сретнеш мажот во кој има и од двата типа. Но најчесто жената е исправена пред изборот – или едниот или другиот.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button