МЕТРОПОЛ

За изгледот на принцезата Јасмин Мурат се грижи македонски шминкер

Зоран Шурбевски е еден од најдобрите шминкери во Северна Македонија, се грижи за изгледот на принцезата Јасмин Мурат, сопруга на принцот Јоаким Чарлс Наполеон Мурат.

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button