ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

„Затворете ја вратата, одете дома“ – симпатизери на ДУИ пред штабот на ВЛЕН

„Затворете ја вратата, одете дома“ – симпатизери на ДУИ пред штабот на ВЛЕН

Симпатизерите на ДУИ ги провоцираат претставниците на ВЛЕН кои ги напуштија канцелариите на плоштадот Скендербеј и се префрлија во канцелариите на Демократското движење.

Алсат дознава дека симпатизери на ДУИ се собираат на плоштадот и се подготвуваат за прослава.

Повиците на симпатизерите на ДУИ беа претставниците на ВЛЕН да ги затворат вратите и да си одат дома.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button