MPB: Denoncime për bomba në 12 shkolla në Shkup

MPB: Denoncime për bomba në 12 shkolla në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se sot në adresat elektronike të 12 shkollave në Shkup është dërguar kërcënim për mjet shpërthyes.

Nga MPB thonë se policia po merr masa për evakuimin e sigurt të njerëzve dhe po vijojnë kontrollet antiterror dhe po merren masa për zbardhjen e rasteve.

Edhe dje kishte denoncime për bomba, ndërsa rezultuan të rrejshme.

LEXO EDHE:

Back to top button