Murtezani: Subvencionet të realizohen sipas mundësive ligjore

Murtezani: Subvencionet të realizohen sipas mundësive ligjore

Rregulloret ligjore e bëjnë të pamundur subvencionimin e Qeverisë për kompanitë private, thotë drejtori i MEPSO-s, Orhan Murtezani, në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat. Duke folur për këtë temë Murtezani thotë:

“Dua të siguroj komunitetin e biznesit dhe qytetarët se Qeveria është plotësisht e vetëdijshme për pasojat që kanë kompanitë nga rritja e çmimit të energjisë elektrike, por mbështetja duhet të kalojë përmes mundësive ligjore. “Subvencionimi i drejtpërdrejtë nga Qeveria i kompanive private është i pamundur për shkak të një sërë ligjesh”, thotë Murtezani.

LEXO EDHE:

Back to top button