Musk: Twitter së shpejti do të mundësojë thirrje audio dhe video dhe mesazhe të koduara

Musk: Twitter së shpejti do të mundësojë thirrje audio dhe video dhe mesazhe të koduara

Kreu i Twitter, Elon Musk, njoftoi se platforma do të prezantojë thirrje video dhe audio, si dhe mesazhe të koduara.

Përdoruesit e Twitter së shpejti do të jenë në gjendje të bëjnë thirrje audio dhe video me njerëz të tjerë në mbarë botën që janë në rrjetin social pa pasur nevojë të japin numrin e tyre të telefonit, shkroi Musk në Twitter.

Në këtë mënyrë, Twitter do të përafrohet me Facebook dhe Instagram, të cilët tashmë kanë opsione të ngjashme thirrjesh.

Musk shtoi se përdoruesit e Twitter do të mund të dërgojnë mesazhe të koduara duke filluar nga nesër, por nuk sqaroi nëse telefonatat do të jenë gjithashtu të koduara.

Vitin e kaluar, Musk njoftoi për publikun planet e tij për të përmirësuar këtë rrjet social, të cilin e quajti “Twitter 2.0”. Aplikacioni për të gjithë.”

Kreu i Twitter më pas njoftoi mesazhe të koduara, cicërima më të gjata dhe futjen e opsioneve të pagesës përmes kësaj platforme, kujton agjencia britanike.

LEXO EDHE:

Back to top button