NBA dhe Indianapolis, anulojnë “ALL STAR 2021”

Drejtuesit e NBA-s dhe Indianapolisit, anuluan ALL STAR fundjavën, që ishte caktuar për muajin shkurt të vitit 2021, ndërsa me terminin e ri, i njëjti do të zhvillohet në vitin 2024. Arsye për anulimin është pandemia e koronavirusit, ndësa garat duhej të zhvilloheshin rej 12 e deri më 14 shkurt.

- Advertisment -

Jemi të dëshpëruar që “ALL STAR” fundjava nuk do të zhvillohet, por nguëshillim është që Indianapolis do të jetë nikoqir I eventit të njëjtë në vitin 2024. Pandemia “Covid 19” ka ndrshuar gjithçka,” tha mes tjerash komisari i NBA-s, Adam Silver. Fundjava e “ALL STAR”-it të ardhshëm do të zhvillohet në Klivlend, në vitin 2022.

LEXO EDHE:

Back to top button