Filloi aktgjykimi për Titanik 2, mungojnë Mijalkov dhe Thaçi

Filloi aktgjykimi për Titanik 2, mungojnë Mijalkov dhe Thaçi

Në Gjykatën Themelore Penale Shkup filloi aktgjykimi për rastin “Titanik 2”, në të cilin në mesin e të akuzuarve janë edhe ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov dhe lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi.

Me aktgjykimin e parë të shpallur më 8 mars 2019, të akuzuarit u dënuan me 19 vjet e 8 muaj burg, por në dhjetor të po atij viti, Gjykata e Apelit në Shkup e prishi aktgjykimin dhe e ktheu lëndën në rigjykim.


Në gjykatën penale do të publikohet aktgjykimi për “Titanik 2”

Gjykata Themelore Penale – Shkup sot duhet të shpallë aktgjykimin për rastin “Titanik 2”, lëndë e cila ka të bëjë me parregullsitë në zgjedhje. Për këtë rast të akuzuar ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi dhe ish anëtarë të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve.

LEXO EDHE:

Back to top button