Në Shkup sanksionohen 161 vozitës, 25 nën ndikimin e alkoolit

Në Shkup sanksionohen 161 vozitës, 25 nën ndikimin e alkoolit

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (24.12.2022) ka vazhduar me kontrollet e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 161 masa, nga të cilat 17 sanksione për drejtim të automjetit me shpejtësi të lejuar, 11 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 25 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

Reklama

Gjashtë masa janë vendosur për kalimin e sinjalit të mbyllur (drita e kuqe), pesë sanksione për përdorimin e celularit…

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

LEXO EDHE:

Back to top button