Një breshkë në SHBA çel me dy koka dhe gjashtë këmbë

Një breshkë e rrallë në Massachusetts ka lindur ndryshe nga të tjerat.

- Advertisements -

E njëjta ka dy koka dhe gjashtë këmbë, duke e bërë zvarranikun një ndër speciet të cilat janë të kërcënuara dhe shumë të rralla.

Foshnja breshkë ka dy sisteme të pavarura gastrointestinale, dhe secila kokë punon në mënyrë të pavarur për të marrë frymë dhe për të ngrënë. Breshka gjithashtu ka dy gjemba që bashkohen së bashku në një pikë, dhe secila anë e breshkës ka kontrollin e tre këmbëve.

Tash, nën kujdesin e veterinarëve në qendrën e kujdesit, breshka është duke ngrënë mirë.

Stafi i qendrës i cili po kujdeset për të ka treguar se sa e rrallë është të kesh një zvarranik i cili ka dy koka.

LEXO EDHE:

Back to top button