Një italian ka ecur rreth 450km “për t’u qetësuar” pas një debati me gruan e tij

Një italian ka ecur rreth 450km "për t'u qetësuar" pas një debati me gruan e tij

I zemëruar pas një debati me gruan e tij, një burrë italian u bë lajm duke ecur 450 km për t’u qetësuar përpara se të kapej nga policia dhe të gjobitej për shkeljen e bllokimit.

48-vjeçari që bëri një shëtitje njëjavore thuhet se duhej të qetësonte zemërimin e tij pasi kishte pasur një grindje me partneren e tij. Ndërsa burri dhe gruaja e tij jetonin në veriun e largët të Italisë në kufirin zviceran, në Como, ai arriti deri në Fano, një qytet 450 km në jug, në bregdetin e Adriatikut.

Kur policia ndaloi burrin në ora 2 të mëngjesit për shkeljen e rregullave të bllokimit nga Coronavirusi në vend, ata e patën të vështirë të besonin se ai kishte kaluar kaq kilometra në këmbë. Sidoqoftë, pasi kontrolluan emrin e tij, ata zbuluan se gruaja e tij e kishte raportuar atë me të vërtetë të zhdukur një javë më parë, në qytetin e Como.

“Kam ardhur këtu në këmbë, nuk kam përdorur asnjë transport”, thuhet se i tha policisë.

Mediat italiane raportojnë se burri ishte i ftohtë dhe i lodhur, por dukej i kthjellët. Sidoqoftë, ai pranoi se nuk e kishte kuptuar se sa larg kishte shkuar gjatë shëtitjes së tij. Burri i tha mediave se atij iu dha ushqim nga të panjohur gjatë ecjes së tij epike në të cilën ai eci rreth 60 km në ditë.

LEXO EDHE:

Back to top button