Një truk për mbledhjen më të lehtë të copave të vogla të xhamit të thyer

Ky është truku më i thjeshtë që do t'ju vijë në punë herën tjetër që të thyeni një objekt xhami

Sa herë keni thyer një gotë ose objekt tjetër xhami dhe më pas ju ka zënë paniku se si do ta merrnit gjithë atë gotë me gjithë ato copa të vogla?

Një truk i thjeshtë për këtë problem qëndron në një elektrik dore të zakonshëm.

Ndizni elektrik dore dhe fikni dritën në dhomën ku ndodhi ngjarja fatkeqe. Uleni elektrik dore poshtë në dysheme dhe drita do të zbulojë çdo copë xhami të thyer, madje edhe ato më të voglat.

Nuk do të duhet të shqetësoheni më nëse një nga shoqet e shtëpisë do të shkelë një copë xhami, sepse në këtë mënyrë do t’i mbledhni të gjitha.

LEXO EDHE:

Back to top button