Pa ujë një pjesë e komunës së Karposhit

Pa ujë një pjesë e komunës së Karposhit

Ndërprerje të furnizimit me ujë sot nga ora 09:00 do të kenë një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve “Karposhovo vostanie”, “MANAPO”, nga Bul. “Ilinden”, “Ograzhden”, “Pelisterka”, “Struma” dhe “Radika”.

Siç njoftoi NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”-Shkup, ndërprerja bëhet për shkak të një defekti në udhëkryqin e rrugës “Karposhovo vostanie”, me “MANAPO”.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet deri në përfundimin me sanimin e defektit.

LEXO EDHE:

Back to top button