Përmirësohet rekordi i botës për gati një sekondë!

Ekipi i Australisë në not, në garën e stafetës, vendosi rekord të ri të botës në Lojrat e Komonvelltit, të cilat zhvillohen në Birmingam të Anglisë. Ekipi i përbërë nga Madison Uilson, Kia Melverton, Molli O’Kallagan dhe Ariarne Titmus, vendosi rekord  të ri të botës në disiplinën 4×200 metra, stil i lirë, duke mbyllur garën me kohë 7 minuta, 39 sekonda e 29 të qindta.

Me këtë arritje ekipi i Australisë, tejkaloi rezultatin e mëparshëm më të mirë të stafetës kineze nga Lojërat Olimpike në Tokio, e cila ishte 7 minuta 40 sekonda e 30 të qindta.

LEXO EDHE:

Back to top button