Përpjekja e 13-të për ndërtimin e hidrocentralit të Çebrenit

Sot, deri në orën 16 skadon afati i fundit për dorëzimin e ofertave nga kompanitë për ndërtimin e hidrocentralit Çebren. Informacionet janë se që nga dita e djeshme, 67 persona juridik kanë dorëzuar dokumentacion tenderi gjegjësisht kanë shprehën interes për këtë projekt. Autoritetet ende nuk kanë zbuluar nëse dhe sa kompani kanë paraqitur oferta deri më tani. Pas përfundimit të afatit për dorëzimin e dokumentacionit, komision i përbashkët nga disa institucione do t’i shqyrtojë ofertat. Deri më tani, kanë dështuar 12 procedura tenderimi për ndërtimin e këtij hidrocentrali në Cërna Rekë në pjesën jugore të vendit.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button