“Programi 200”, debat për krizën energjetike

"Programi 200", debat për krizën energjetike

90 për qind e qytetarëve janë prekur nga rritja e çmimeve të energjisë. Vetëm 33 për qind e thonë se kanë shtëpi të ngrohta. Ndërkohë 80 për qind e qytetarëve thonë se paguajnë më shumë se ç’duhet, 12 për qind thonë se marrin 4000 deri në 5000 denarë fatura më të larta energjie. Këto të dhëna u bënë publike në kuadër të Programit 200, që transmetohet sonte në ora 22.00, ku ekskluzivisht u prezantua anketa e Fondacionit “Fridrich Ebert”. Anketa gjithashtu thotë se vetëm 34 për qind e qytetarëve kanë financa të mjaftueshme për të përballuar çmimet e energjisë. Ajo analizon dhe politikat qeveritare, për të cilat qytetarët kryesisht thonë se nuk janë të kënaqur.

LEXO EDHE:

Back to top button