Propozimet për ministra në Qeverinë e re


Kryeministër – Zoran Zaev
Ministria e Mbrojtjes – Radmilla Shekerinska
Ministria e Punëve të Brendshme – Oliver Spasovski
Ministria e Punëve të Jashtme – Bujar Osmani
Ministria e Financave – Fatmir Besimi
Ministria e Shëndetësisë – Venko Filipçe
Ministria e Drejtësisë – Bojan Mariçiq
Ministria e Transportit dhe Lidhjeve – Blagoj Boçvarski
Ministria e Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave – Arjanit Hoxha
Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës –???
Ministria e Punës dhe Politikës Sociale – Jagoda Shahpanska
Ministria e Arsimit dhe Shkencës – Milla Carovska
Ministria e Vetëqeverisjes Lokale – Goran Milevski
Ministria e Kulturës – Irena Stefkovska
Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor – Naser Nuredini
Ministria për Sistem Politik – Artan Grubi
Sekretariati për Çështje Evropiane – Nikolla Dimitrov
Zëvendëskryeministër për Çështje Ekonomike – Fatmir Bytyqi
Zëvendëskryeministër për luftën kundër korrupsionit – Lupço Nikollovski

LEXO EDHE:

Back to top button