Provimi i jurisprudencës, rasti i djalit të Talat Xhaferit- shkelje e paqëllimshme apo korrupsion?

Provimi i jurisprudencës, rasti i djalit të Talat Xhaferit- shkelje e paqëllimshme apo korrupsion?

Biljana Ivanovska, kryetare e Komisionit Antikorrupsion, sonte në Programi 200, pyeti , Antonio Jolevski, kryetar i Këshillit të Prokurorëve për rastin e Barlet Xhaferit se pasi që ka hyrë në provim të jurispodencës para kohe, ai tani është një kandidat i ardhshëm për prokuror publik, a do të kalojë në këshill një kandidat i tillë?

Jolevski  tha se edhe ai ka dhënë provim të jurispodencës dhe se kusht ka qenë duhej të pritet vërtetimi, sepse pa vërtetim nuk mund të hyej në provim të jurispodencës./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button