Pse nuk duhet ta përdorni celularin si orë me zile

Pse nuk duhet ta përdorni celularin si orë me zile

Telefonat inteligjentë kanë funksione të shumta dhe njëri prej tyre na shërben edhe kur zgjohemi në mëngjes, si rrjedhojë kanë zëvendësuar edhe orët tradicionale të alarmit.

Ka tre arsye pse do të ishte mirë të mos e përdorni telefonin për t’u zgjuar në mëngjes por të mbani orën klasike në komodinë.

Shumë herë celulari mund të shqetësojë gjumin, sepse kur e merrni në duar, mund të hyni në rrjetet sociale apo në një faqe për një vështrim të shpejtë të lajmeve, në vend që të flini ose të ngriheni të qetë nga gjumi. Gjithashtu mund të mos e dëgjoni atë.

LEXO EDHE:

Back to top button