Pse shumë njerëz ndryshojnë flokët e tyre pas një ndarjeje?

A keni menduar ndonjëherë të ndryshoni flokët tuaj pas ndarjes? Duhet të dini se nuk jeni i vetmi, në fakt është një përvojë emocionale shumë e zakonshme.

Sipas ekspertit të kujdesit të flokëve Jen Perry, ndryshimi i flokëve pas ndarjes ka të bëjë më shpesh me prerjen e flokëve sesa ndryshimin e ngjyrës së flokëve. Atëherë duhet të heqësh qafe energjinë e keqe dhe prerja e flokëve mund të sjellë një ndjenjë “lehtësimi” shpirtëror, shpjegon ajo.

Shumica e njerëzve janë të lidhur emocionalisht me flokët e tyre dhe ndryshimi i flokëve të tyre u jep atyre një ndjenjë kontrolli.

Një frizurë e re lidhet me një fillim të ri dhe optimizëm dhe flokët pas një ndarjeje shërbejnë për të shënuar emocionet e vështira që po kalojmë.

Shpesh nënkupton një fitore mbi një situatë të vështirë në jetë.

LEXO EDHE:

Back to top button