Reagon Organizata e Punëdhënësve për kthimin e TVSH-së me vonesë prej një viti

Reagon Organizata e Punëdhënësve për kthimin e TVSH-së me vonesë prej një viti

Kthimi i TVSH-së vonohet edhe pas një viti të tërë, reagon Organizata e Punëdhënësve për kthimin e TVSH-së punëdhënësit e marrin me shumë vonesë, thotë Vladanka Trajkovska, kryetarja e Organizatës së Punëdhënësve, në emisionin e sontëm “Magazina Ekinomike” në Alsat.

“Kemi një vonesë edhe pas një viti, sepse Administrata e të Ardhurave Publike shfrytëzon rastin të shpallë kontroll për kthimin e TVSH-së dhe kontrolli të mos u vij kompanive edhe pas një viti, një viti e gjysmë dhe kompanitë presin paratë që kanë investuar dhe paramendoni se sa të rëndësishme janë për punën e tyre”, thotë Trajkovska./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button