Rrjetet sociale, rrezik për të rinjtë

Rrjetet sociale, rrezik për të rinjtë

Gazetare: Melihate Rustemi

Çdo ditë e më shumë po rritet numri I fëmijëve viktima në rrjetet sociale. Sipas Ambasadës së fëmijëve “Megjashi” mbi 200 fëmijë janë viktima të sajber bulizmit duke shtuar se shifrat reale mund të jenë edhe më të mëdha.

Nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollave të mesme vlerësojnë se është i nevojshëm vetëdijesim më I madh para se të bëhet vonë.

Për këtë qëllim, Universiteti “Nënë Tereza” do të fillojë zbatimin e projektit Erasmus që parasheh përgatitjen e metodologisë se si të mbrohen të rinjtë nga rreziqet e trendeve virale./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button