Seancë e Komisionit për Financim dhe Buxhet

Komisioni kuvendor për Financim dhe Buxhet sot duhet të vazhdoj mbledhjen e 13-të. Në rend dite të kësaj seance kanë ngelur për shqyrtim propozim/ligjet për huamarrje të Republikës së Maqedonisë së Veriut tek Banka Ndërkombëtare për Ripërtëritje dhe Zhvillim- Banka Botërore për Marrëveshjen për financimin e Projektit për përparimin në arsimin fillor dhe huamarrja tek Banka Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim për Marrëveshjen për financimin e projektit për vendosjen e transportit të shpejtë urban në Qytetin e Shkupit. Që të dyja propozimet ligjore janë me procedurë të shkurtër.

LEXO EDHE:

Back to top button