Serbia anulon testin PCR për shtetasit e Maqedonisë që kalojnë tranzit


Falë bashkëpunimit mes autoriteve Maqedoni-Serbi, Beogradi Zyrtar rishikon vendimin e djeshëm për teste PCR në kufi për të gjithë ata që kalojnë tranzit, dhe e anuloi atë. Po ashtu ka rënë dhe numri i autobusëve të ndaluar, të cilët tashmë kanë filluar të lënë zonën parakufitare. Ndërkohë testi PCR mbetet ende i nevojshëm për shtetasit e Maqedonisë së Veriut që udhëtojnë për në Serbi.

LEXO EDHE:

Back to top button