Shifra alarmante për uljen e numrit të nxënësve në dy dekadat e fundit

Gazetare: Evi Shkopi Numri i nxënësve në vend gjatë dy dekadave të fundit  është përgjysmuar në  pesë komuna Gostivar, Strugë, Kërçovë, Tearcë dhe Vrapçisht. Ndër të tjerat, të dhënat e Institutit Arben Xhaferi tregojnë se krahasuar me vitin shkollor 2001/2002, në vitin shkollor 2021/22 mësimin e ndjekin 58.091 nxënës më pak, apo një rënie prej … Continue reading Shifra alarmante për uljen e numrit të nxënësve në dy dekadat e fundit