Si ta nxehni picën, por që të jetë e shijshme dhe e sigurt për ta ngrënë

Si ta nxehni picën, por që të jetë e shijshme dhe e sigurt për ta ngrënë

Para nxehjes spërkatni çdo copë pice me disa pika uji.

Kur bash diç nuk kemi vullnet të gatuajmë darkën, disi më e lehtë na është të porosisim picë, posaçërisht nëse kemi mysafirë apo mbeteni zgjuar shumë më gjatë seç kemi planifikuar.

Dhe kjo është zgjidhje e shkëlqyeshme, e shpejtë, mirëpo më së shpeshti ndodh që të na mbeten disa copëza.

 

Kemi mësuar shumëçka interesante:

– Mos e nxehni picën në mikrovalë, sepse do të bëni një racion i qullët me shije të shkatërruar;

 

– Zgjidhja më e mirë është pllaka e shporetit.

LEXO EDHE:

Back to top button