Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral


20 marsi është Dita Ndërkombëtare e Shëndetit Oral.

Kjo është një ditë ndërkombëtare e përcaktuar nga Federata Dentare Botërore që nga viti 2013.

Qëllimi i kësaj dite është për të promovuar ndërgjegjësimin botëror për çështjet rreth shëndetit oral dhe rëndësinë e higjienës së gojës.

LEXO EDHE:

Back to top button