Spasovski për vizitë pune në Strumicë

Spasovski për vizitë pune në Strumicë

Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski gjatë ditës së sotme do të qëndroj për vizitë në Sektorin për Punë të Brendshme të Strumicës. Spasovski sipas njoftimit të MPB-së, me një pjesë të udhëheqësisë së MPB-së do të realizoj takim me përfaqësuesit e SPB-Strumicë, SPB-Shtip dhe Qendrës Rajonale-Lindje.

LEXO EDHE:

Back to top button