“Superboul”, 6.5 mln dollar për reklamë 30 sekondash

Rrjeti televiziv amerikan “NBC”, konfirmoi ka shitur pjesën komerciale prej 30 sekondave gjatë finales së NFL -së, ose “Superboull”-it për 6.5 mln dollar.

- Advertisements -

Shefi i marketingut te “NBC”, Den lovinger ka zbuluar para gazetarëve se reklamat për “Superboull”-in, që do të zhvillohet më 13 shkurt 20222, që tani janë shitur.

“Kishim shumë kërkesa për terminet e tjera, mirëpo kemi zgjedhur me kujdes me kë do të punojmë dhe mund të fitojmë edhe më shumë të holla,” tha mes tjerash Lovinger.

Ai zbuli se reclama prej 30 sekondave është shitur 6.5 mln dollar, ndërsa vitin e kaluar kjo kushton “vetëm” 5.5 mln dollar.

LEXO EDHE:

Back to top button