Tërhiqen bllokadat nga udhëkryqet, autobusët zhvendosen në “Ilindenska”

Tërhiqen bllokadat nga udhëkryqet, autobusët zhvendosen në “Ilindenska”

Transportuesit privat vendosën që të zhbllokojnë udhëkryqin tek Mavrovasje dhe Kryqi i Kuq. Me vendim të trupit koordinativ të protestuesve, autobusët do të zhvendosën në Bul. “Ilindenska”.

LEXO EDHE:

Back to top button