Trafiku zhvillohet në rrugë të lagështa, mjegull në Kodër të Diellit dhe në Pletvar

Trafiku rrugor zhvillohet pa ndërprere në rrugë me lagështi. Ka reshje të borës në Kodër të Diellit dhe në Mavrovë. Për shkak të mjegullës është zvogëluar pamja deri në 50 metra, në drejtimin rrugor Tetovë-Kodër e Diellit dhe në Pletvar, njoftojnë nga .Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, transmeton Alsat.

- Advertisment -

LAMM rekomandon lëvizje të kujdesshme, shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe pajtueshmëri me sinjalizimin e caktuar të trafikut.

LEXO EDHE:

Back to top button