Trajanov: Nuk ka nevojë pë zgjerim të shumicës

Trajanov: Nuk ka nevojë pë zgjerim të shumicës

Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën e parë të emisionit i ftuar ishte kryetari i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov, ndërsa në pjesën e dytë të emisionit të ftuar ishin ekonomisti Visar Ademi dhe komunikologu Bojan Kordallov për të shprehur mendimet e tyre për zhvillimet e fundit politike.

Kryetari i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov, i pyetur për zgjerimin eventual të shumicës parlamentare vlerëson se nuk ka nevojë për zgjerim të shumicës parlamentare, pasi që 64 deputetë janë shumicë stabile.

“Vlerësoj se nuk ka nevojë për zgjerim të shumicë parlamentare, pasi që 64 deputetë janë shumicë stabile”, tha Pavle Trajanov, kryetar i Lidhjes Demokratike

Ndërsa sa i përket çështjes për përfshirjen e ASH-së në qeveri, Trajanov vlerëson se kjo mund të jetë një ide e Ali Ahmetit, ta amortizuar “grupin e zjarrit”.

“Mendojë se ideja për zgjerim të shumicës me përfshirjen e ASH-së, është e Ali Ahmetit për për ta zbutur krizën brenda partiake. Kjo ide supozojë se është pranuar edhe nga kryeministri Kovaçevski, tha Pavle Trajanov, kryetar i Lidhjes Demokratike./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button