Tupançevski flet për propozimin që Ligji për shoqatat të dërgohet në Komisionin e Venecias

Tupançevski flet për propozimin që Ligji për shoqatat të dërgohet në Komisionin e Venecias

Ministri i Drejtësisë, Nikolla Tupançevski, propozimin e ministrit të Jashtëm Bujar Osmani që Ligji për shoqatat dhe fondacionet të dërgohet për mendim në Komisionin e Venecias, e sheh si hap i cili do ta mbronte shtetin, shkruan Alsat.

“Nuk do të jetë hera e parë që ndonjë akt ligjor të dërgohet për mendim në Komisionin e Venecias. Unë atë më shumë e shoh si mbrojtje më të madhe të shtetit lidhur me atë që këto dispozita nesër ose pasnesër të mund të kontestohen. Në rast se Komisioni i Venecias jep mendimin e saj pozitiv lidhur me këto ndryshime, atëherë shteti jonë do të jetë shumë më i mbrojtur”, tha Nikolla Tupançevski, ministër i Drejtësisë. /Alsat.mk

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button