“Udhëtari në kohë” nga viti 2090 paralajmëron “uraganin më të keq në histori”

“Udhëtari në kohë” nga viti 2090 paralajmëron “uraganin më të keq në histori”

Një “udhëtar në kohë” nga viti 2090 pretendon se”uragani më i keq në histori” do të godasë Karolinën e Jugut në SHBA në ditët në vijim. Kim Windell Necos, i cili pretendonte se ishte 68 vjeç në të ardhmen, tha se stuhia shkatërruese do të godiste Karolinën e Jugut, SHBA brenda pak ditësh të dielën, 14 gusht.

Udhëtari në kohë pretendon se ngjarja do të çonte në humbjen e “shumë jetësh” në bregun lindor. “Duke paralajmëruar të gjithë se jam një udhëtar në kohë nga viti 2090. Më 14 gusht 2022, uragani më i keq në histori godet Karolinën e Jugut. Miliarda dëme dhe shumë njerëz humbasin jetën.”, shkroi Kim.

Mesazhi u publikua në grupin në Facebook, Time Travel, i cili ka pothuajse 30,000 anëtarë – disa prej të cilëve të gjithë i janë përgjigjur pretendimeve të guximshme. Një përdorues iu përgjigj pretendimeve duke thënë: “Më në fund dikush që pretendon se është një udhëtar në kohë duke bërë një parashikim.

Postimi rrëqethës u shpërnda fillimisht në prill të këtij viti

LEXO EDHE:

Back to top button