Uji në Shkup është i pastër dhe i pijshëm

Uji në Shkup është i pastër dhe i pijshëm

Uji i pijshëm në Shkup i plotëson kriteret për siguri dhe cilësi, sipas analizave të Departamentit për kontrollë sanitar të Ndërmarrjes Publike “Ujësjellës dhe Kanalizim”.

– Në periudhën prej 21.11.2022 deri më 25.11.2022 ka marrë 199 mostra për analiza  fiziko-kimike dhe 199 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 45 pika matëse në qytetin e Shkupit. Sipas rezultateve të marra nga testet, të gjitha mostrat janë në përputhje me Rregulloren për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit të pijshëm, informojnë nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” – Shkup.

LEXO EDHE:

Back to top button