Vazhdon debati për gjyqtarët kushtetues

Vazhdon debati për gjyqtarët kushtetues

Komisioni parlamentar për zgjedhje dhe emërime në seancën e sotme duhet të vazhdojë debatin për zgjedhjen e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Para anëtarëve të Komisionit duhet të gjenden kandidaturat e prokurorit publik Ljubomir Joveski, të propozuar nga partitë në pushtet dhe propozimi i opozitës – profesori universitar Savo Klimovski.

LEXO EDHE:

Back to top button