VIDEO | A jeni në dijeni për gomat “pa ajër” dhe kur do të i shohim në rrugët tona?

Në vend të ajrit të kompresuar në goma, masa e automjetit do të mbështetet nga përbërje fleksibël gome. Marka e njohur e gomave shpall gomën e saj revolucionare pa ajër 2024. Në vend të ajrit të kompresuar në goma, masa e automjetit do të mbështetet nga përbërje fleksibël gome. Më shumë detaje teknike në lidhje me strukturën e materialit nuk janë zbuluar ende, pasi ajo është ende një sekret nga Michelin, dhe kompania e quan produktin e saj UPTIS – një sistem unik i gomave rezistente ndaj çarjeve.

- Advertisements -

YouTube video

Pra, me këto goma, problemet me çarjen ose lëshimin e ajrit duhet të zhduken, pra të gjitha problemet e atij lloji që mund t’i ndodhin shoferit në rrugë, dhe kështu jeta e tyre e punës do të zgjatet. Gomat pa ajër janë montuar në rrota të zakonshme dhe nuk kërkohet asnjë modifikim i veçantë. Marka e njohur planifikon ta prezantojë këtë gomë në fillim të gushtit në Rrjetin Evropian të Policisë së Trafikut (ROADPOL) dhe tani një ide e re është shfaqur.

Gjegjësisht, Marka e njohur dëshiron t’i dorëzojë gomat UPTIS policisë rrugore evropiane, e cila duhet të jetë e para për të provuar këtë produkt në kushte reale. Kompania planifikon të ofrojë goma UPTIS në treg në vitin 2024.

LEXO EDHE:

Back to top button