VIDEO | Momente të mrekullueshme kur një ari ngjyrë kafe, kap një salmon në ajër…

Ariu i hershëm merr peshkun. Shikoni momentin e mrekullueshëm që një ari ngjyrë kafe, kap një salmon në ajër në Parkun Kombëtar Katmai në Alaska – dhe reagimin qesharak nga dy arinjtë afër që nuk ishin aq me fat.

- Advertisements -

Brooks Falls në Parkun Kombëtar të Alaskës Katmai është vendi më i mirë në botë për të parë arinjtë kafe duke festuar me salmon ndërsa notojnë në rrjedhën e sipërme të pjelljes.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button