Video për fëmijët si t’i lajnë duart në mënyrën e duhur dhe udhëzues për koronavirusin


Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në profilin e tij në Fejsbuk publikoi video për atë si fëmijët duhet t’i lajnë në mënyrën e duhur.

“Për më të dashurit tanë! Gjatë pandemisë globale, njëra ndër mënyrat më të lira, më të lehta dhe më të rëndësishme për parandalimin e përhapjes së virusit është që duart të lahen shpesh me sapun e ujë. Video ilustrim i shkëlqyer. Ja çfarë duhet të dini për larjen e duarve në mënyrë të duhur https://uni.cf/2Qn1uW9, ka shkruar Filipçe.

Gjithashtu, ai në profilin e tij në Fejsbuk publikoi edhe link për Udhëzues për fëmijë për koronavirusin e ri.

LEXO EDHE:

Back to top button